Prvi gol u sezoni

U pravo vrijeme na pravom mjestu: Potencijalno pojačanje FK Sarajevo zabilo u pobjedi svog tima

Admin Čaušević

Sarajevo ima možda i najširi igrački kadar u BiH, ali se ne isključuje mogućnost da u narednom periodu novo ime sleti na Koševo. 

Prema nezvaničnim informacijama kao potencijalno pojačanje bh. šampiona spominje se Irfan Hadžić, nekadašnji napadač Zrinjskog i Radnika. 

Ovaj 27-godišnjak od prošle godine igra u Akhisarsporu, a u dosadašnjem dijelu sezone 2020/21 standardan je u napadu turskog drugoligaša.

Akhisarspor je danas na svom stadionu dočekao Balikesirspor i upisao je trijumf rezultatom 2:0. Hadžić je zabio prvi gol na meču.

Korpulentni špice je dobro pratio jednu akciju, našao se u pravo vrijeme na pravom mjestu te je rutinski pospremio loptu u mrežu za svoj prvijenac ove sezone.

Inače, Hadžić je karijeru počeo u Olimpiku, a do sada je promijenio veliki broj klubova. Igrao je u Belgiji, Nizozemskoj, Slovačkoj, Sloveniji...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.