Jesu li kladionice potcijenile Sarajevo?

Bordo klub dočekuje Celtic

Jesu li kladionice potcijenile Sarajevo?

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva u četvrtak ponovo igraju na Bilinom polju, a ovaj put u okviru play-offa za Evropsku ligu dočekuju Celtic.

Bordo klub je prije dva dana u Zenici pobijedio Budućnost u meču 3. pretkola i zasluženo se plasirao u play-off. Klub s Koševa je na korak od toga da bude prvi bh. klub koji će zaigrati u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja.

U Zenici u četvrtak stiže Celtic koji je očekivano favorit u ovom meču. Međutim, škotski klub se itekako namučio u trećem pretkolu jer su u posljednjim minutama meča došli do pobjede na gostovanju protiv Rige (1:0).

To sigurno daje nadu igračima Sarajeva da mogu napraviti iznenađenje i napraviti historijski podvig plasmanom u grupnu fazu. Utakmica u Zenici igra se od 20 sati, a već su poznate i kvote na kladionicama.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Mnogi smatraju da su kladionice potcijenile bh. prvaka što se tiče kvote na pobjedu Celtica, a o kvoti na pobjedu Sarajeva ne treba ni govoriti. U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za ovaj meč i to OVDJE.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hellas
navlakusa clanak, reklama za mocart.
21 0
krems_krems12
1-0 za Sarajevo, Ahmetovic u 73. minuti za prolazak u grupnu fazu L.E.
13 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi