16

Komentari (16)

rabodimis
Ne dolazi ako Boga znas... Radije dajte nekog iz akademije nego ovog dzuturuma sa nikakvom karijerom.. Jesul mu jedine Euro utakmice u karijeri one sa zrinjskim ?
gallardo.la
Nije za Sarajevo, ne potpisuj, nit ce donijet prevagu nit je dobra investicija, vise volim gledat Ahmetovica nego nekog Hadzica koji ce uzimat 30 40 hiljada
MangasColoradas
Ma kakav Hadzic,treba nam neki bolji golgeter za buducnost je Ahmetovica su vec stigle godine.Ako se vec kupuje treba naci nesto da valja,kao sto je ovaj Fanimo,sa njim su bas pogodili.
Ivica_Osim8
Treba vama nekk tipa Luka Menalo da moze dupli brzo odigrat s Fanimom
user1576979985
Ma treba nama ipak nesto jace, jos pogotovo sa ovim parama kojim imamo.
Rajvosa2019
Da nam treba pojacanje u napadu je svima jasno , Ahmu momentalno neide + godine cine svoje / Haris nije u formi , Irfan H. je prosle sezone zabio 3 gola / 16 utakmica - cisto sumnjam da bi nam on bio neko pojacanje . Treba nam dobar napadac- agilan + brz, ako takvog nadjemo + dovedemo - ostali u PL bi nam bili samo topovsko meso , nebi imali konkurencije + u Evropi bi sve bilo moguce
Matic
Upravo tako. Samo mi nije jasno zasto ljudi iz vaseg kluba izigrase Beciraja a znam da je bilo sve vec dogovoreno. Siguran sam da bi sa njim vec obezbjedili ucesce u EL jer biste igrali play off LP a ovako su vam sanse veoma male.
Rajvosa2019
@Matic Beciraj bi bio jako dobro rjesenje , isto sam cuo da je sve rjeseno - zasto je promjenio misljene + otisao za Poljsku ja neznam ? Bolji uslovi - pare ili nesto drugo ? Ko zna kako bi ova Evropska-avantura sa njim zavrsila - sanse protiv Celtica imamo + mozemo se pohrvati sa njima - a uz malo srece u Evropi je sve moguce - to bi bilo odlicno za FKS + PL + BiH
Alpasinacxx
Nije izigran, već jednostavno preskup.
Matic
Vjeruj starom komsiji da je izigran. Duzina ugovora i licni dohodak su prepravljeni pred sami potpis. Sretno vam protiv Celtica. Osvjetlajte obraz BiH i PL!
Matic
Vrlo cudan izbor komsija. Mozda grijesim ali mislim da on nije kalibar za Sarajevo.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti