Foto - EPA

CR hvali Pirla

Cristianove riječi dokaz su zašto Juventus sa Sarrijem nije napravio gotovo ništa

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo je večeras u Rimu donio Juventusu bod protv Rome.

Zabio je Portugalac dva gola u remiju (2:2), a nakon meča je imao zanimljivo izlaganje.

"Tek smo na početku prvenstva, novi je trener, ali tim je jako aktivan i dobro nam ide. Pred ekipom je pozitivna budućnost, iako će Seria A biti mnogo jača nego ranije i teže će biti doći do titule", rekao je Ronaldo, pa je pohvalio Andreuu Pirla.

"Još je rano bilo šta govoriti, ali ekipa je mnogo sretnija i radimo sa osmijehom. To je veoma važno", poručio je Ronaldo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naravno, sa prethodnim trenerom Mauriziom Sarrijem previše osmijeha nije bilo, a o tome su svjedočili brojni fudbaleri Stare dame.

Sarri je otpušten nakon neuspjeha u Ligi prvaka, a sve što je osvojio je titula prvaka koja više ne smiruje navijače Bianconera.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.