Ugledao se na Tottija

Fudbaler Barcelone prošetao ulicama grada, a niko ga nije ni prepoznao

E. Čaušević

Doba koronavirusa donio je dosta promjena u svakodnevnom životu svih ljudi, a neki su to iskoristili i na zanimljiv način.

Naime, jasno je da poznati fudbaleri i ne izlaze često iz svojih domova jer ne mogu prošetati normalno gradom, a da ih ne zaustavljaju ljudi kako bi se fotografisali i dobili autogram.

No, kada je stigla korona to se za njih promijenilo. Prvi je to iskoristio Francesco Totti koji je nakon više od 20 godina normalno prošetao ulicama Rima, a da ga niko nije ni prepoznao.

Totti je tada objavio da je to sjajan osjećaj i da je konačno uspio da obiđe grad kako on želi. Nakon toga mnogi igrači počeli su da slijede isti primjer, a jedan od njih je i Frenkie de Jong.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Veznjak Barcelone je sa svojom djevojkom prošetao ulicama ovog prelijepog grada i konačno je vidio šta sve nudi Barcelona, a da ga niko nije ni prepoznao.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.