Ansu Fati htio izvesti penal i zabiti hat-trick Villarrealu, a onda se pojavio Messi

Argentinac preuzeo odgovornost s bijele tačke

Ansu Fati htio izvesti penal i zabiti hat-trick Villarrealu, a onda se pojavio Messi

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone za vikendu su porazili Villarreal sa 4:0 u meču trećeg kola La Lige.

Za Katalonce je to bio prvi meč u novoj sezoni jer su dobili više odmora zbog čega su propustili dva uvodna kola, a te utakmice će naknadno odigrati.

Barcelona je protiv Žute podmornice bez problema došla do pobjede, a meč je obilježio 17-godišnji Ansu Fati koji je zabio dva gola.

Fati je već u 15. minuti nakon asistencije Albe pogodio za 1:0, a samo četiri minute kasnije zabio je sjajan gol za 2:0.

U 35. minuti Fati je htio da dođe do hat-tricka kada je izborio penal, te je uzeo loptu u ruke, ali Lionel Messi mu je očito poručio da će on biti taj koji će izvesti penal, te je na kraju Argentinac pogodio za 3:0.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Na licu Fatija se može vidjeti da mu nije bilo drago kada mu je Messi uzeo loptu, ali kasnije ga je Argentinac malo smirio i dao nekoliko savjeta.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

omerbegovic
realno glup clanak , zna se u Barceloni ko izvodi penale...ni ne moze mu biti krivo kad zna da nije na njemu to
17 4
MangasColoradas
Mali se prerano usk*rcio,zaboravio ko je jos uvijek glavni u Barceloni.
2 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi