Pogledajte kvote na utakmice Kupa BiH: Timovi iz Premijer lige su ogromni favoriti

Midhat Šljivak

Utakmice 1. kola Kupa Bosne i Hercegovine igraju se danas.

Naravno, dobar dio utakmica je u ponudi kladionice Mozzart, a treba istaći da su timovi iz Premijer lige BiH većinom ogromni favoriti u današnjim duelima.

Najveći favorit je banjalučki Borac u Travniku. Kvota na Vezire je čak 13, Borac jedva da donosi neku zaradu, a OVDJE ostavite opkladu.

Također, Velež je ogroman favorit na gostovanju u Brčkom kod Dizdaruše, kao i Željezničar u Banovićima protiv Budućnosti.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Zrinjski je ogroman favorit u Derventi protiv Tekstilca, Široki ima odličnu kvotu u Gabeli protiv GOŠK-a, kao i Sloboda u Goraždu.

Kladite se u Mozzartu na utakmice Kupa. OVDJE pogledajte kompletnu ponudu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.