Suad Sahiti se priključio HŠK Zrinjski

Nogometaš s Kosova bi skoro trebao potpisati ugovor s Plemićima

Suad Sahiti se priključio HŠK Zrinjski · Saznajemo

HŠK Zrinjski nadomak je novog pojačanja. 

Kako je SportSport.ba već i pisao, kosovski nogometaš Suad Sahiti jako je blizu potpisa ugovora sa šesterostrukim prvakom Bosne i Hercegovine.

Bivši nogometaš Wisle Plock je kako saznajemo već u Mostaru i trenira s igračima koji nisu otišli na put u Banja Luku na utakmice s Krupom i Tekstilcem. Nakon što je klub najvjerojatnije došao do kraja suradnje s Asimom Zecom, logičan slijed događaja je potpis Sahitija koji igra na obje krilne pozicije.

Sahiti je ponikao u dresu Hajvalije, a igrao je još za Rabotnički, Skenderbeu, Larisu i Septemvri Sofiju. Ima 25 godina, te je odigrao i jedan meč za reprezentaciju Kosova.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pikachu11
Hoce li i njemu psovati Tursku majku? Politicki klub iz Međugorja!
5 12
Brazuka
Lazni Mostarci
6 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi