Foto - EPA

Bayern krenuo po Kramarića

Salihamidžićev šou za kraj prelaznog roka i transfer života za sjajnog Hrvata

Midhat Šljivak

Minhenski Bayern zainteresovan je za dovođenje sjajnog hrvatskog napadača Andreja Kramarića iz Hoffenheima.

Hrvat je odlično krenuo i u ovu sezonu. Proteklog vikenda je bio nezadrživ za odbranu Bayerna u pobjedi od 4:1 i zabio je dva gola, a upravo bi mu sjajna partija u ovom meču mogla na kraju donijeti transfer života.

Hasan Salihamidžić je već kontaktirao predstavnike hrvatskog napadača. Raspituje se o mogućnosti njegovog dovođenja i vidjet ćemo hoće li 29-godišnji Kramarić napraviti transfer života u narednim danima.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Kramarić već gotovo pet godina nosi dres Hoffenheima. Zabio je 77 golova u 153 nastupa, a ranije je igrao za Leicester, Rijeku, Lokomotivu i Dinamo.

U Bayernu bi vjerovatno imao ulogu rezerve Robertu Lewandowskom, ali bez obzira na to, poziv iz Minhena se teško odbija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.