Bayern stigao do petog treofeja u godini, a reakcija Salihamidžića nakon meča sve govori

Itekako treba da bude ponosan

Bayern stigao do petog treofeja u godini, a reakcija Salihamidžića nakon meča sve govori

E. Čaušević

Bayern je večeras pobijedio Borussiju Dortmund sa 2:1 u finalnom meču njemačkog Superkupa.

Bayern je uspio da nastavi s nevjerovatnim rezultatima u ovoj godini i dođe do još jedne titule.

Za Bavarce je ovo već peti trofej u godini, a ispred njih samo je Barcelona koja drži rekord s šest trofeja u jednog godini.

Bayern je na Allianz Areni proslavio večerašnju pobjedu i podigao pehar, a osmijeh s lica nije skidao ni naš Hasan Salihamidžić.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Braco je jedan od najzaslužnijih za ovakve rezultate Bayerna jer je prethodnih godina zaista pravio maestralne transfere. Zbog toga Salihamidžić itekako može da bude ponosan, a šta misli o svim rezultatima ekipe pokazuje njegov aplauz uz osmijeh koji nije skidao s lica.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jupp
Joj novinara i govana.. 3:2 je zavrsila utakmica, a ne 2:1
8 4
sport1
2:1????? OMG, WTF. Hajde ponovo pogledaj utakmicu da ti ne kvarim cejf. Utakmica i u vrijeme korone traje 90min. Sportski pozdrav
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi