14

Komentari (14)

Ivica_Osim8
A Bosnju ne bi doveo ni u mladje kategorije
selim1906
Kramaricu je vrhunac Hoffenheim
user1583752673
Mislim da niste dobro informisani nista od toga
Adnanos
Znali iko od vas ko je Jan Schlaudraff? Moze se i na google naci.
Ivica_Osim8
Bivsi igrac i trenutno sportski direktor Hanovera koliko ja znam, sta s njim?
Adnanos
Ja se dobro sjecam kad je njega krenulo u Alemaniji Achenu, tada je pozvan i u reprezentaciju i pisalo se da ce postati vrhunski igrac, Bayern je ga kupio samo zato jer su mogli a pare sto su dali za njega je bila sica. Momak propao kao kruska jer u Bayernu nije imao mjesta.
pero98
Sjajan igrac, bila bi steta da ne ode u Bayern.
Jupp
Kramaric je super igrac ali bolje da ne ide. Na kraju krajeva, u Hoffu je standardan, u Bayernu nece imati ni trecinu minutaze i sto bi dobio, bile bi manje vazne utakmice..
JJ90
Ma igrat će jer moraš rotirat. Duga je sezona
Jupp
Hoce igrati, nisam ji rekao da nece.. to ispadne otprilike kako sam i rekao, trecina.
AlphaStrong
Jadan Bayern...
bavarac88
Jadan prvak evrope hhahha
AlphaStrong
Jadan Bayern sa Kramaricem
Realist
Ako ce bit rezerva Lewaedovskom onda mu je bolje da neide jer njemu pozicija klasicnog spica golgetera ne odgovara jer se njegova igra temelji na brzini,kreativnosti i prodornosti a ne kao kod Lewe na hladnokrvnosti
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.