Novi susret večeras

Marca otkrila detalje tihog rata Ronalda i Ramosa koji traje dvije godine

Admin Čaušević

Prvi put nakon jula 2018. godine Sergio Romas i Cristiano Ronaldo će se naći na istom terenu, bit će to tokom utakmice Španije i Portugala, baš kao i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. 

Ramos i Ronaldo su devet godina bili saigrači u Real Madridu, a večeras će se naći na suprotnim stranama, kapiteni svojih reprezentacija i simboli svjetskog fudbala.

Marca je uoči utakmice otkrila detalje tihog rata koji između ove dvojice traje već dvije godine. Iako je ostao poštovan u svlačionici Kraljeva negdje je puklo.

Ramos i društvo su portugalskom asu najviše zamjerili kako se ponašao kada je Zlatna lopta dodijeljena Luki Modriću 2018. godine, ostao je u dobrim odnosima samo sa Marcelom.

Od odlaska iz Reala između Ramosa i Ronalda nije bilo nikakvog kontakta. Vjerovatno će pred utakmicu radi kamera nastojati da pokažu kako je između njih sve u redu, razmijenit će nekoliko riječi i osmijeha.

Ronaldo je bio u Madridu tokom posljednjeg El Clasica, ali mu nije bilo dozvoljeno da siđe u svlačionicu i pozdravi svoje nekadašnje saigrače. Otišao je nekoliko minuta prije posljednjeg sudijskog zvižduka.

I dok je s vođama svlačionice Reala Ronaldov odnos hladan, to se ne može reći i za prvog čovjeka Kraljevskog kluba Florentina Pereza koji s Portugalcem ima poseban odnos.

Inače, najbolje kvote za utakmicu Portugal - Španija nudi kladionica Mozzart. Svoju opkladu možete ostaviti ovdje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.