Foto - EPA

Spadafora se ponovo oglasio

Italijanski ministar žestoko po Ronaldu: Bahat i lažov!

Midhat Šljivak

Italijanski ministar Vicenzo Spadafora nazvao je Cristiana Ronalda bahatim lažovom.

Spadafora je jučer optužio Ronalda za kršenje protokola o koronavirusu nakon što je ovaj stigao iz Portugala u Italiju, te se uputio u samoizolaciju.

Danas je Spadafora ponovo udario na Cristiana i zvijezdu Juventusa je nazvao bahatim i lažovom.

"Činjenica da su poznati i da su sjajni sportisti ne daje im za pravo da budu bahati i da ne poštuju isntitucije jedne zemlje i da lažu. Trebao se ponašati odgovornije kao primjer drugima", rekao je Spadafora.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ronaldo je posebnim avionom stigao iz Portugala, a zatim se kolima Hitne pomoći prebacio u torinski dom.

Potom je optužio ministra da širi laži kako se nije držao protkola, a ovaj mu je odlučio odgovoriti i očigledno da ne želi nikoga da štedi, pa makar to bio i Ronaldo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.