Imaš pare, može sve: Cristiano Ronaldo je dokaz tome!
Foto - EPA

Stigao u posebnom avionu

Imaš pare, može sve: Cristiano Ronaldo je dokaz tome!

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo stigao je jučer u Torino gdje će nastaviti sa oporavkom od koronavirusa.

Jedan od najboljih fudbalera svijeta zarazio se koronom tokom boravka u reprezentaciji Portugala, te je protekle dane proveo u izolaciji.

Ronaldo se osjeća dobro. Nema nikakvih simptoma, ali će zbog svih pravila propustiti naredne akcije Juventusa.

On je jučer stigao u Torinu u posebnom avionu European Air Ambulance. Unutar njega je prava ambulanta u kojoj je Cristiano imao svu pažnju i brigu koja mu je bila potrebna.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Interesantno je svakako da je Ronaldo čak tražio da igra utakmicu protiv Švedske. Virus mu ne može ništa, osjeća se savršeno, ali naravno niko mu ne bi dopustio da igra.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Alen23
jbga ti nemas o ne mozes spavaj
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi