Tri meča Premijer lige BiH

Iznenađujuća kvota na pobjedu Sarajeva, jasno je ko je favorit na Otoci prema kladionicama

Endin Čaušević

Nakon reprezentativne pauze nastavila se Premijer liga BiH, a danas su na rasporedu tri utakmice.

Ljubitelji Premijer lige jučer su mogli da uživaju u odličnim utakmicama, a 11. kolo nastavlja se danas kada će na programu biti tri meča u terminima od 15 i 19:05 sati.

Derbi kola igra se večeras na Koševu gdje će Sarajevo ugostiti Široki Brijeg i jasno je da će ovaj meč biti u centru pažnje. Utakmica počinje u 19:05 sati, te još uvijek imate dosta vremena da se kladite na ovu utakmicu.

Kladionica MOZZART objavila je kvote za meč Sarajeva i Širokog i jasno je da je aktuelni prvak favorit u ovom meču. No, kvota na pobjedu bordo kluba je itekako "darežljiva" što nije bio baš slučaj u prethodnim utakmicama. Kvote za meč na Koševu pogledajte OVDJE.

Od 15 sati igraju se dvije utakmica, a sigurno da će u centru pažnje biti ona na Otoci gdje Olimpik dočekuje Željezničar. Plavi su favoriti u ovom meču i to jasno pokazuje i ponuda na kladionici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Olimpik je na deset mečeva ostvario samo jednu pobjedu i zbog toga bi sve osim trijumfa Plavih bilo iznenađenje. U bogatoj ponudi kladionice MOZZART pogledajte kvote za ovaj meč i to na OVOM linku.

U istom terminu igra se i derbi donjeg dijela tabele jer se sastaju Krupa i Mladost. Krupa je favorit u ovom meču iako je Mladost bolje pozicionirana na tabeli. Kvote za meč Krupa - Mladost pogledajte OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.