Nije zainteresiran

Ko će naslijediti Nalića? Musemić se oglasio po pitanju eventualnog preuzimanja Tuzla Cityja

Adnan Beganović

Samo nekoliko sati nakon što su saradnju raskinuli Zlatan Nalić i Tuzla City, u bosanskohercegovačkim medijima počelo se špekulisati sa imenom novog trenera trenutno sedmoplasirane ekipe Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Ubjedljiv poraz od Zrinjskog na Tušnju, te sedmo mjesto nakon jedanaest odigranih kola, koštali su Zlatana Nalića posla.

I kako to biva, u medijima se već počelo špekulisati sa imenom njegovog nasljednika, a pojavila se i informacija da je glavni favorit za preuzimanje užarene trenerske klupe Husref Musemić.

Tragom tih informacija SportSport.ba je kontaktirao trofejnog bosanskohercegovačkog stručnjaka koji je na naše pitanje da li ima istine u informacijama da preuzima Tuzla City, odgovorio:

"Nema, treba mi malo odmora i nisam zainteresovan".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Musemić i prvi čovjek Tuzla Cityja Azmir Husić, uspješno su sarađivali u Slobodi koju su zajedničkim snagama uspjeli izvesti i u Evropu.

Musemić je sasvim sigurno trener koji bi mogao "probuditi" Tuzla City, no s obzirom da nije zainteresovan, Husić i njegovi saradnici morat će potražiti drugo rješenje. I neće im biti lako s obzirom da već sada im se nudi veliki broj stručnjaka, a prava na grešku nemaju. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.