Heroj Plemića presretan zbog hat-tricka: Sve smo bolji i bolji...
Video - Emir Dindić / SportSport.ba

Miloš Filipović za SportSport.ba

Heroj Plemića presretan zbog hat-tricka: Sve smo bolji i bolji...

M. Šljivak

Miloš Filipović je odveo Zrinjski do pobjede na Tušnju.

Sjajni krilni napadač postigao je hat-trick u pobjedi svog tima nad Tuzla Cityjem od 0:4, a u izjavi SportSport.ba nakon utakmice nije krio oduševljenje.

"Očekivali smo težak meč. Riješili smo u prvom poluvremenu meč i u nastavku je rutinski završili. Čestitam drugarima na odličnoj igri", rekao je Filipović i nastavio je:

"Prelijep je osjećaj zabiti tri gola. Danas sam to ja, nadam se da će u narednoj utakmici biti neko drugi. Najbitnije je da osvajamo bodove".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Cilj Zrinjskog je naravno borba za titulu prvaka.

"Na početku sezone nije bilo dobro, ali kako su utakmice išle, ličili smo na ekipu. Sve smo bolji i bolji i nadam se da ćemo biti glavni konkurenti sa Sarajevom i Željezničarom za titulu prvaka", rekao je Filipović za SportSport.ba.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fcs
Sve ste bolji i bolji dok ne naletite na Sarajevo. Onda razbijete od zemlju.
3 3
balunv
Spustiti će vas Željo na zemlju ,ne letite visoko
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi