Zlatan Nalić više nije trener FK Tuzla City?

Odlazi sa klupe

Zlatan Nalić više nije trener FK Tuzla City? · Udarna vijest

M. Šljivak

Zlatan Nalić više nije trener FK Tuzla City, neslužbene su informacije koje dolaze iz Tuzle. 

Nakon poraza od Zrinjskog na Tušnju u 11. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine, Nalić je, kako nezvanično saznajemo, podnio ostavku na mjesto trenera tuzlanskog tima i klub će morati da potraži novo rješenje na trenerskoj poziciji.

Nalić je na klupi FK Tuzla Cityja bio od marta ove godine. Vodio je ekipu u ukupno 12 utakmica i ostvario je učinak od šest pobjeda, jednog remija i pet poraza.

Ovaj posljednji od Zrinjskog mu je presudio i on je napustio kormilo tima sa Tušnja. Očekuje se da i klub uskoro ozvaniči ovu informaciju. 

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Dobar trener zaslužuje veće stvari. Ne vidim ga kao selektora reprezentacije trenutno. Ali ga vise vidim kao dobrog pomoćnog trenera selektora naše reprezentacije. Pametan trener, profesionalac i gospodin
28 16
Rajvosa2019
Puno price a malo rada , ovaj bi bio dobar politicar - da prodaje muda pod bubrege
21 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi