15

Komentari (15)

kenonitos
Nije lud da radi ko Hisica za 6-7 hiljada kad sad lezi i odmara i ima 11 hiljada od vjetnamaca
kenonitos
sipopugaloma
Zato je udario temelje sampionske ekipe koja vam i danas nabija komplekse. Zasluzeno uzima tih 11 milja
Ekspert
Neka Baku uzmu, bez posla je, jedva bi dočekao.
inter1
Nek' uzmu Mulalica (ako zeli). Radi dobar posao u Crnoj Gori.
SonPen1946
Cudi me za kesoljuba
Denchi
Taktika, da ga Azmir "ubjedjuje"....namazan je Kesoljub...
SonPen1946
Prije bih rekao bezobrazan ali eto. Vjerujem da ce poslusati svoje srce i otici za parama jer pare vise voli od svog zivota!
rabodimis
Prije ce bit da si ti bezobrazan... Seres poput onog narkoljuba denchija.. Cak si i njegove nadimke prihvatio.. Onaj "delegat" je izgradio zivot na forumu, vise postoji online nego offline i on fol nekom kritike daje.. Ko on se osjeca kompetentnim da prigovara nekom uspjesnom covjeku... Ono se fol nesto lakta a prodo bi i rodjenu mater za "paketic dobre robe", klosar mrtvi.. Ja se nadam da i ti neces bas skroz njegovim stopama.. Brate droga ubija snove, postanes bahat, odvratan i glup ko ku*ac... il denchi...
sipopugaloma
Udario je temelje danasnjem sampionskom Sarajevu, pa su ga smjenili s prve pozicije. Svaki dinar je zasluzio i neka uzme. A vas dvojica mu se samo mozete sagnuti.
SonPen1946
Brukas se drug
rabodimis
Ako se ko bruka to si ti.. Ti ogovaras i seres po portalima zar ne ? Pusti se ti suplje, uradi 10% onog sto je Husref pa te mozda neko i ozbiljno saslusa.. Ovako si samo mahalas, seronja.. bruka..
SonPen1946
10 % jel ? Pa iskren da ti budem, ja mom Sarajevu ne zelim nista lose,i ne zelim da uvaljujem bog zna kakve igrace i sl.
rabodimis
Znaci na rekla-kazala treba da ga mrzim i pljujem a usput da zaboravim sve "njegove" trofeje i uspjehe ? Prijatelju radije bi sam sebi samar opalio.. gdje da budem tako nezahvalan i bezobrazan..
SonPen1946
Jedan od primjera Tucakovic golman.....
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.