Bh. fudbaler konačno u startnoj postavi

Miralem Pjanić igra od prve minute za Barcelonu protiv Ferencvaroša · Saznajemo

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone večeras igraju na svom terenu protiv Ferencvaroša meč prvog kola grupne faze Lige prvaka.

Katalonci su za vikend doživjeli neočekivan poraz u gostima kod Getafea (1:0) i očekuje se da će Ronald Koeman napraviti određene promjene u početnom sastavu.

Kako saznaje SportSpor.ba od prve minute po prvi put od dolaska u Barcelonu će zaigrati i Miralem Pjanić koji protiv Getafea nije ulazio u igru.

Pjanić se u Barcelonu vratio s lakšom povredom leđa koju je zadobio na meču Poljska - BiH, te je Koeman odlučio da neće ništa rizikovati.

No, bh. veznjak se u potpunosti oporavio i spreman je za večerašnji okršaj, te će igrati od prve minute protiv mađarskog kluba. Za Pjanića će to biti prvi meč koji će početi u startnoj postavi nakon što je ljetos pojačao Barcu dolaskom iz Juventusa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.