Obračun Koemana i zločestog dečka La Lige: Trener Barcelone mu je prijetio, ali uzalud!

Barcelona izgubila od Getafea

Obračun Koemana i zločestog dečka La Lige: Trener Barcelone mu je prijetio, ali uzalud!

A. Čaušević

Allan Romeo Nyon je novi zločesti dečko La Lige, taj epitet stekao je tokom utakmice Getafe - Barcelona. 

Defanzivac koji nastupa za reprezentaciju Kameruna nije imao poštovanje prema nikom iz Barceleon, a ušao je čak i u obračun s Ronaldom Koemanom.

Koeman se nakon utakmcie požalio na ponašanje Nyoma. Kazao je da je pokazao manjak poštovanja, ali je odbio da ponovi uvrede koje je dobio.

Španski mediji su objavili i video obračuna igrača Getafea i trenera Barcelone. Sve je krenulo nakon duela sa Serginom Destom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Koeman se prvo nasmijao, zatim je pitao sudiju je li čuo šta mu Kamerunac rekao. Nyom je nastavio po svom nakon čega mu je iskusni stručnjak zaprijetio.

Poslije utakmice nizozemski stručnjak se požalio i treneru Getafea. Ostaje da se vidi da li će disciplinci reagovati i kazniti Nyoma.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Vienner
Ko gubi ima pravo da se ljuti tako Barsa Real i ovi velikani odmah im nesto ne stima s ponasanjem
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi