Navijači ga žele na golu

Snimci s treninga Chelseaja govore da Čech i sa 38 može da bude prvi golman Plavaca

Edmir Škorić

Petr Čech je imenovan za četvrtog golmana Chelseaja u sezoni 2020/21.

Iako se 2019. godine slavni češki golman povukao, Frank Lampard ga je uvrstio među golmane koji su registrovani za utakmice Premier lige.

Čisto sumnjamo da će dobiti priliku i izgleda da je tu samo zbog formalnosti, ali kako radi na treningu, ne bi pogriješio Lampard da ga stavi u nekoj od utakmica na gol.

Uoči subotnjeg okršaja s Manchester Unitedom, navijači gledajući snimak sa treninga i odbrane Čecha pozivaju klub da mu daju priliku, uvjereni da će odraditi bolji posao od talentovanog Kepe ili iskusnog Caballera, ali i Mendyja koji je došao ovog ljeta iz Francuske.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.