Chelsea registrovao Petra Čecha za utakmice Premier lige, Liverpool nije Van Dijka

Spisak igrača za novu sezonu

Chelsea registrovao Petra Čecha za utakmice Premier lige, Liverpool nije Van Dijka

E. Škorić

Engleski premierligaši danas su zvanično poslali listu od 25 igrača na koje menadžeri računaju u narednoj sezoni.

Zanimljivo da je Chelsea registrovao Petra Čecha i on je na popisu 25 igrača koje Frank Lampard može da koristi u mečevima Premier lige. Naravno, češki golman neće dobiti priliku pored Kepe i Mendyja te Caballera, no nalazi se ipak u rosteru.

Jurgen Klopp je shvatio da Virgil van Dijk ne može igrati do kraja sezone, pa je odlučio da nizozemskog štopera ne prijavi za ovu sezonu Premier lige, tako da je dobio jedno mjesto više za neke mlađe igrače.

Što se Mancheste Uniteda tiče, Ole Gunnar Solskjaer je sa spiska skinuo rezervnog golmana Sergija Romera i štopera Phila Jonesa, na koje ne računa ni u Ligi prvaka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prijavljene rostere engleskih timova pogledajte OVDJE.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Maestro
Pa bolji Čech od ovog Kepe iz penzije da se vrati
4 1
MaDaj
noooooooooooooooooooooooooo kako cu bez phil-a Jones-a ?? pa njegove grimase su cinile ligu zanimljivom...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi