Sastaju se večeras u Torinu

Barcelona fotografijom Miralema Pjanića "upozorila" Juventus

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone večeras igraju u gostima protiv Juventusa utakmicu 2. kola grupne faze Lige prvaka.

Katalonski klub u Torino stiže nakon poraza u El Clasicu, dok je Juve za vikend također kiksao remijem na svom terenu protiv Verone.

Mnogi se nadaju da će bh. reprezentativac Miralem Pjanić večeras igrati od prve minute, a sigurno ni sam nije očekivao da će se tako brzo vratiti na Juventusov stadion.

Pjanić je bio itekako raspoložen na posljednjem treningu pred meč, a Barcelona je sjajnom objavom fotografije bh. veznjaka na Instagramu poslala jasnu poruku. Naravno, jasno je da će Ronald Koeman sigurno iskoristiti Pjanića kako bi što više saznao o Juventusu u kojem je bh. reprezentativac nastupao prethodne četiri sezone.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Miralem Pjanić poznaje jako dobro ovo mjesto", napisali su Katalonci.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.