Messijeva fotografija nakon što je saznao za ostavku Bartomeua hit na društvenim mrežama

Nisu bili u dobrim odnosima

Messijeva fotografija nakon što je saznao za ostavku Bartomeua hit na društvenim mrežama

E. Čaušević

Josep Maria Bartomeu jučer je obradovao navijače Barcelone kada je saopštio da više neće biti predsjednik katalonskog kluba.

Bartomeu je već duže vrijeme bio na udaru kritika zbog stanja u kojem se klub nalazi, ali je odbijao da podnese ostavku. No, kako je pritisak postao sve jači konačno je odlučio da s ostalim članovima uprave kluba podnese ostavku.

Ova vijest je obradovala navijače Barcelone, a sreću nisu skrivali ni igrači katalonskog kluba. To se posebno odnosi na Lionela Messija koji nije bio u dobrim odnosima s dojučerašnjim predsjednikom.

Zbog Bartomeua Messi je ljetos htio da napusti klub i tražio je raskid ugovora. No, navijači se nadaju da će se Argentinac predomisliti sada kada je Bartomeu otišao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Također, pojavila se i Messijeva fotografija nakon što je saznao za ostavku Bartomeu, te od tog trenutka jednostavno nije skidao osmijeh s lica. Zbog toga su navijači uvjereni da će on produžiti ugovor i karijeru završiti na Camp Nou.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Ne valja se tudjoj nesreći radovati
3 4
ryan.giggs
Da, to je to, Messi se samo zbog toga smije.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi