Cristiano Ronaldo izbrisao komentar u kojem je napisao: "PCR test je sranje"

Oglasio se pred okršaj Juventusa i Barcelone

Cristiano Ronaldo izbrisao komentar u kojem je napisao: "PCR test je sranje"

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo će propustiti večerašnji okršaj Juventusa i Barcelone jer je još uvijek pozitivan na koronavirus.

Ronaldo već dvije sedmice ima problema s koronom i činilo se da će biti spreman za Barcelonu. Portugalac se jučer ponovo testirao i bio je šokiran kada su rezultati testa ponovo bili pozitivni.

Pred večerašnji meč u Torinu odlučio je da se oglasi putem Instagrama i poručio je da se osjeća veoma dobro, te je poželio sreću svojim saigračima.

No, potom je sve iznenadio kada je odlučio da ostavi komentar ispod objave te je napisao "PCR test je sranje".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Njegov komentar se brzinom svjetlosti proširio u javnosti i mnogi su bili iznenađeni jer nisu navikli da se Ronaldo tako ponaša. On je odlučio da izbriše ovaj komentar, ali je već bilo prekasno.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1583752673
Jedan od najspremnijih sportista na svijetu i da njega to toliko drzi, ne vjerujem
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi