FOTO - EPA

Inter bez pobjede

Martinez ljut nakon poraza u Madridu

Adnan Beganović

U dosta bitnom susretu za obje ekipe, Real Madrid je na svom terenu u okviru 3. kola Lige prvaka savladao Inter.

Slavio je Real rezultatom 3:2, pa je tako Inter u Grupi B nakon tri kola jedina ekipa bez pobjede.

Razočarani su bili u italijanskom klubu nakon utakmice, a njihov najbolji igrač na sinoćnjem meču Lautaro Martinez je istakao da su stvorili dovoljno prilika za pobjedu.

"Šteta što smo izgubili, jer smo učinili sve da pobijedimo i nismo im dali da dišu. Ljuti smo, željeli su pobjedu u ovom meču i stvorili smo dovoljno prilika za gol. Ipak, morate prihvatiti ovaj rezultat, nastaviti dalje", rekao je Martinez nakon meča i dodao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"U ovakvim utakmicama sitni detalji su sve. Već sam govorio, no ponovit ću da činimo sve da pobijedimo, ali griješimo i na kraju to plaćamo. Moramo raditi na tome da ostanemo fokusirani tokom cijele utakmice."

Podsjetimo, nakon tri odigrana kola na čelu tabele Grupe B nalazi se Borussia Moenchengladbach sa 5 osvojenih bodova, Shakhtar i Real su osvojili po 4, dok je Inter na začelju sa 2 osvojena boda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.