Zidanea je zanimala samo jedna stvar kada je Hazard prolazio pored njega

Ponovo povrijeđen?

Zidanea je zanimala samo jedna stvar kada je Hazard prolazio pored njega

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida sinoć su na svom terenu pobijedili Inter sa 3:2 u meču trećeg kola grupne faze Lige prvaka.

Kraljevski klub je uspio nekako da dođe do pobjede, a junak je bio Rodrygo koji je postigao pogodak u samom finišu utakmice. Međutim, u Realu su nakon meča mnogo više razgovarali o Edenu Hazardu nego o pobjedi.

Naime, Hazard se nakon nekoliko mjeseci vratio na teren poslije povrede i uspio je da uđe u ritam. No, sinoć jeu 64. minuti utakmice Belgijanac ponovo izašao s terena jer se žalio na povredu.

Nakon duela s jednim od igrača Intera Hazard se žalio na povredu, ali je uspio da nastavi meč. No, desetak minuta kasnije je morao da izađe s terena i kratko je obavio razgovor s Zidaneom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zidane je pitao Hazarda da li se radi o nekoj ozbiljnijoj povredi, a sudeći po tome koliko je Belgijanac bio razočaran čini se da stvari nisu baš najbolje.

On će danas odraditi detaljne preglede nakon kojih će biti jasno da li će nesretni Hazard ponovo morati da odmara.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

doledolovski
Prvo izveo ga je jer mu je ovo 3 utakmica i covjek ne moze igrati 90 min na visokom nivou,a dobio je samo udarac i nije nista ozbiljno... hvala
9 0
TiTu
Hazard je nakon duela dobio udarac i nastavio je da igra . Poslje je dosla izmjena jer nije ni ocekivati da izdrzi 90 min nakon tolike pauze. Treba nekad utakmicu pogledati pa onda clanak napisati ,da bude iole priblizno nekoj istini. Bubati ko maksim po diviziji moze svaka budala.
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti