Zidane: Ovo je bilo kao finale za oba tima i sretan sam što smo došli do tri boda

Real Madrid savladao Inter

Zidane: Ovo je bilo kao finale za oba tima i sretan sam što smo došli do tri boda

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida sinoć su na svom terenu pobijedili Inter sa 3:2 u meču trećeg pretkola Lige prvaka.

Real je imao prednost od 2:0, ali je Inter uspio u nastavku meča da dođe do izjednačenja. Gosti su nakon toga propustili dvije dobre šanse za preokret što su Kraljevi odmah kaznili, te su došli do trećeg gola koji im je donio pobjedu.

Nakon utakmice Zinedine Zidane je poručio da je ovo bila teška utakmica, ali da je sretan što je njegov tim konačno uspio da dođe do pobjede u Ligi prvaka.

"Pobijedili smo u teškom meču protiv Intera koji je uspio dati dva gola. Ovo je Liga prvaka, bilo je teško, ali na kraju dana uspjeli smo da damo taj gol vrijedan tri boda. Ovo je bilo kao finale za oba tima i sretan sam s rezultatom i važna tri boda", rekao je Zidane i dodao.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ovo je i dalje jako teška grupa i već u narednom kolu mi gostujemo Interu. To će biti još jedna teška borba, ali sada je najvažnije da smo večeras uspjeli da dođemo do tri boda. Sretan sam zbog igrača jer su zaista dali maksimum".

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nele.
Nemas ti igre legendo i neces se ti na guzove uvijek izvlacit a sinoc je bilo bas guzovaca.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi