Nakon meča s Interom

Hazard jutros završio na ljekarskom pregledu

Admin Čaušević

Eden Hazard je u utakmici protiv Intera ponovo upalio alarme u Real Madridu.

Zinedine Zidane je bio primoran da zamijeni Belgijanca u 64. minuti nakon što je odlični ofanzivac ranije dobio udarac u jednom duelu s Marcelom Brozovićem.

Hazard je šepao prilikom izlaska, dok je bio na klupi nosio je led na zglobu pa je jutros završio na ljekarskom pregledu.

Ustanovljeno je da 29-godišnjak nije povrijeđen. Radilo se samo o trenutnom udarcu te je odradio dio treninga s ostatkom ekipe.

Ovo je dobra vijest za Zidanea koji će Hazarda moći računati u duelu protiv Valencije te će Francuz konačno uspjeti uvezati nekoliko utakmica s napadačkim triom Hazard - Benzema - Asensio.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.