Real zamjenu za Modrića pronašao u Lyonu
FOTO - EPA

Real zamjenu za Modrića pronašao u Lyonu

A. Beganović

Mladi 22-godišnji francuski veznjak Houssem Aouar mogao bi napustiti Lyon i pojačati Real Madrid.

Prema pisanju španskih medija, iako već gotovo dogovoren, transfer mladog francuskog veznjaka u Arsenal, neće biti realizovan.

Navodno je problem u obeštećenju jer Arsenal nije spreman izdvojiti 55 miliona eurra, koliko traži Lyon, no zato jeste Real.

Španski mediji pišu da je Real pratio razvoj situacije oko Aouarovog prelaska u Arsenal, te da je spreman početi pregovore sa Lyonom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U Realu mladog francuskog veznjaka vide kao zamjenu za Luku Modrića, koji je već u poznim igračim godinama i koji bi mogao na ljeto napustiti Madrid.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

arijan10
Smijesno je da ovaj kosta 55 milijuna. A Maestru nije ni do koljena.
1 3
Mele
Valverde, Rodrigo, Isco, Kroos, pa svi mogu da ga zamjene, a on trazi zamjenu i u tako slabom igracu, jos 55 miliona, ma dajte, ne pretjerujte.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi