Napadač se obrukao

Golman Verone jednostavnim pitanjem Ibrahimovića izbacio iz takta

Admin Čaušević

Zlatan Ibrahimović iza sebe ima 20-ak godina vrhunske karijere i pregršt odigranih utakmica, međutim i dalje zna nasjesti na golmanske trikove. 

U utakmici protiv Verone Ibrahimović je izveo svoj vrlo vjerovatno najlošiji penal u karijeri nakon što je šutirao preko gola.

Italijanski mediji su otkrili kako je golman Verone Marco Silvestri jednostavnim pitanjem potpuno iz takta izbacio Ibrahimovića nakon čega je uslijedio i promašaj.

"Posljednji penal si promašio, zar ne?", pitao je Silvestri Zlatana nakon čega je uslijedio novi promašaj.

Ibri je to bio treći promašaj u sezoni s bijele tačke, ali je u finišu meča ipak uspio postići gol za 2:2 i spasiti svoj tim poraza.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ljut sam zbog remija i promašenog penala. Sljedeći ću prepustiti Kessijeu. Bilo je važno ne izgubiti, ali je očigledno da želimo pobijediti svaku utakmicu.", kazao je Ibra poslije tekme.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.