Ibrahimović je mučki provokator, sinoć je to potvrdio sa tri riječi!

Nema mu ravnog

Ibrahimović je mučki provokator, sinoć je to potvrdio sa tri riječi!

A. Čaušević

U svijetu fudbala vjerovatno ne postoji prepotenija osoba od Zlatana Ibrahimovića iako će svi njegovi saigrači za njega imati samo pozitivne riječi. 

Ibrahimović puca od samopouzdanja, a često sebi dodjeljuje raznorazne epitete koje nemaju obični smrtnici, uz to voli i da provocira.

Da je mučki provokotar potvrdio je i u izjavi poslije utakmice sa Veronom. Za to su mu bile dovoljne tri riječi.

Ibrahimović je prošle sedmice objavio svoju sliku u dresu Švedske. Mnogi su to nagovijestili da se vraća u skandinavski tim.

Ipak, tokom sedmice je stigao spisak za novembarske mečeve i legendarni napadač se nije našao na listi igrača na koje će rečunati Janne Anderrson.

Sinoć su ga novinari Sky Sporta pitali zašto je objavio fotografiju i dobili su odgovor svojestven Ibri.

"Da iziritiram Švedsku", kazao je Ibrahimović u tri riječi.

Ibrahimović je posljednji put za Švedsku igrao 2016. godine. Obzirom da je u međuvremenu napravljena smjena generacija teško da će ovaj 39-godišnajk više ikada nositi dres te zemlje.

Top Komentari

hame
Mozda on nece Svedske, ali svedjani hoce njegov jos dugo godina, isto kao i mi Dzekin kad se oprosti
10 1
sport1
Jel Mamica ti i njegovih postapalica, cuj MUCKI hahahahaha. Kako jadno kopiranje tipa Mamic, Karleusa (brutalno) itd... Novinarstvo spalo na niske, preniske grane.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi