Ibra se osramotio, pa poslije utakmice sam priznao da je vrijeme za nekog drugog

Nakon meča protiv Verone

Ibra se osramotio, pa poslije utakmice sam priznao da je vrijeme za nekog drugog

A. Čaušević

Milan je ostao prvi na tabeli, ali nije uspio osvojiti puni plijen u odličnom meču protiv Verone. Na San Siru je završeno 2:2.

Zlatan Ibrahimović je zabio u finišu meča za remi, ali je srediom drugog poluvremena promašio penal šutiravši preko gola.

Šveđaninu je to treći promašeni penal u nizu nakon čega je odlučio da više ne izvodi kaznene udarce u dresu Rossonera.

"Ljut sam zbog remija i promašenog penala. Sljedeći ću prepustiti Kessijeu. Bilo je važno ne izgubiti, ali je očigledno da želimo pobijediti svaku utakmicu."

"Prije prvenstva treba imati ciljeve, tako i tokom prvenstva. Potrebno je imati ciljeve, ne možemo izlaziti na teren samo da igramo. Takav je moj mentalitet", dodao je Ibra.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, iako ima 39 godina Ibrahimović je na učinku od osam golova u Seriji A. 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

felix__27
Ja sam gkedao utskmnicu čovjek nije progovorio... Jedina zvijezda koja sa ne buni na sudske odluke.... Ponisten mu go nije progovorio...
5 3
Bulle
Cijelu utakmicu nesto kenja, opuca Calhanoglu on kenja, kad on penala zezne onda treba drugog nać...
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi