Sutra protiv Italije

Zmajevi trenirali na Grbavici, sada se čekaju rezutati testiranja

Esmer Oštraković

Nogometna reprezentacija BiH odradila je još jedan trening pred meč s Italijom.

Zmajevi su posljednji trening pred duel s Azzurrima odradili na stadionu Grbavica.

Selektoru Dušanu Bajeviću na raspolaganje se stavio 21 igrač uz dva golmana. Trening je propustio povrijeđeni Branimir Cipetić.

Također, nedostajali su igrači koji su u izolaciji i koji su pozitivni na koronavirus, a posljednji u nizu je Armin Hodžić. Od ranije je poznato da nema Edina Džeke, Ajdina Hasića, Samira Zeljkovića, Harisa Hajradinovića..., a nedavno se u meču protiv Irana povrijedio golman Jasmin Burić.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Večeras će biti poznati rezultati jutrošnjeg testiranja na koronavirus i nadamo se da neće biti pozitivnih testova i da niko više od igrača neće propustiti duel s Italijom.

Što se tiče utakmice, Italijani na Grbavici traže pobjedu za ostanak na prvom mjestu, dok će BiH kao motiv imati činjenicu da pobjedom ili uz remi može ostatio u trećem šeširu pred žrijeb kvalifikacijskih grupa za Svjetsko prvenstvo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.