Minimalan trijumf

Manchester United konačno pobijedio kući i to iz ponovljenog penala

Admin Čaušević

Tek iz petog pokušaja Manchester United je uspio stići do prve ligaške domaće pobjede i to minimalnim rezultatom.

Nakon tri poraza i jednog remija Crveni đavoli su na Old Traffordu pobijedili WBA. Konačan rezultat utakmice glasio je 1:0.

United je taj koji je bio bolji i nekako više želio pobjedu, ali i gosti su imali svoje prilike. Na kraju je viđen samo jedan gol.

Pobjednik je odlučen u 56. minuti kada je novi gol iz penala postigao Bruno Fernandes i to iz ponovoljenog pokušaja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Johnstone je prvi pokušaj Portugalca zaustavio, ali je ranije napustio gol-crtu pa je kazneni udarac ponovljen. Veznjak Uniteda je bio siguran. Gol pogledajte ovdje.

Bez obzira na trijumf United je ostao u donjoj polovini tabele sa svega osvojenih deset bodova iz sedam odigranih utakmica.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.