Eriksen sigurno napušta Inter: Tri kluba poslala ponudu za Danca

Odlazi nakon samo godinu dana

Eriksen sigurno napušta Inter: Tri kluba poslala ponudu za Danca

E. Čaušević

Christian Eriksen je početkom ove godine stigao kao veliko pojačanje u Inter iz Tottenhama.

Od Danca se mnogo očekivalo na Meazzi, ali još uvijek nije ispunio očekivanja. Eriksen nije baš u najboljim odnosima s Antoniom Conteom jer je nezadovoljan svojom minutažom otkako je stigao u Inter.

Iako je došao početkom 2020. godine nakon samo godinu dana će najvjerovatnije povono promijeniti sredinu.

Mediji u Italiji pišu da Inter razmatra ponude za Eriskena, a u igri su tri kluba. Zanimljivo je da su ovi klubovi ponudili razmjenu igrača, a očito je da u Interu protiv toga nemaju ništa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naime, Arsenal za Eriksena nudi Granita Xhaku, dok je Manchester Uniteda ponudio Freda u zamjenu za Danca. No, navodno Eriksen je najbliži odlasku u PSG jer su Parižani ponudili Leandra Paredesa što je opcija koja najviše odgovara Interu.

Jasno je da će Eriksen u januaru napustiti Inter, a u kojem klubu će nastaviti karijeru ostaje nam da vidimo.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klackalica
Hahahahaha Conte genijalac
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi