Tierney htio da se obračuna s Makedoncem

Xhaka izazvao bijes navijača Arsenala jer je branio svog prijatelja nakon meča

Endin Čaušević

Leeds United i Arsenal večeras su na Elland Roadu odigrali utakmicu bez golova u okviru devetog kola Premiershipa.

Na ovom meču bilo je dosta tenzija, a sve je kulminiralo kada je Nicolas Pepe dobio direktan crveni karton nakon što je udario Ezgjana Alioskija.

Alioski je pao na zemlju kada mu je prišao Pepe i žalio se da ga on udario glavom iako je kontakt bio zaista minimalan. No, igrač Leedsa se srušio kao da ga je udario tenk i uspio je da izvuče crveni karton za protivnika.

To je očito zasmetalo Kieranu Tierneyju koji je nakon meča htio da se obračuna s igračem Leedsa. Tierney je prišao Alioskom dok je on pričao s Granitom Xhakom, ali ga je Xhaka potom odgurnuo i poslao ka svlačionici.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Xhakim potez je izazvao bijes navijača Arsenala jer im nije jasno zašto je toliko branio Alioskog. No, odgovor je brzo stigao jer se pokazalo da su Xhaka i Alioski jako dobri prijatelji.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.