8

Komentari (8)

Milos1312
Koji ste vi debili, sve do jednog
Hakkinen
@Milos1312 vjeruj nisi ni ti ništa bolji.
Nazivaš novinare debilima a iste njihove članke čitaš.
A ti i takvi ste mi najjači, iza tastature pickarate, opasni , jaki a ( čast izuzetcima) u stvari ste mali prestrašeni.......... moj Miloše moj?
Vienner
Siptari braca al srbi su im rak rana
rabodimis
Ja ti preporucujem da posjetis, upoznas, vidis ljude prije nego pocnes sr*t.. Srbi su rak rana svima, nema drzave na Balkanu sa kojom nisu ratovali ili sa kojom nisu u nekom konfliktu.. Definitivno nagluplji i najzaostaliji narod, u buducnosti treba planirat zid na Drini samo radi njih.. Dobri, dobri pa ti zabiju noz u ledja..
@Vienner - Oni su za tebe i ostale Albanci, a ne Siptari, ti si tipicni glupi hajvan.
Vrana
Pa majmun vas spisao, o cemu vi pisete,stvarno ste stigli dno
Vrana
Ima i dosta siptara sto ce ti zabiti noz u ledja, ja sam dozivio to a za srbe neznam mongo, jer se ne druzim s njima, nije moj stari ispod zemlje, da se druzim s njima! Al sam siguran da s obe strane ima dobrih I losi ljudi
to_je_tako
Eto pa su sve bosnje dobri ljudi uuuu 3 p.m. ???
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti