Briljira u Milanu

Ibrahimović je htio da se oprosti, ali je Raiola s nekoliko riječi probudio inat kod Zlatana

Admin Čaušević

Iako ima 39 godina Zlatan Ibrahimović i dalje igra fenomenalno. Sa deset golova trenutno je najbolji strijelac Serije A. 

Ibrahimović se u januaru vratio u Evropu, a prošle godine u ovo doba razmišljao je o odlasku u penziju, ali ga je Raiola ubijedio da to ne radi.

"Želio sam da počnem novo poglavlje u mom životu. Da budem s porodicom svaki dan i da odgajam djecu. Nakon toga je došao Mino Raiola...", započeo je Ibra za Aftonbladet.

Kontroverzni menadžer koji Ibrahimovića prati tokom cijele karijere ga je uvjerio s nekoliko riječi da promijeni odluku.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Trebaš završiti u Evropi. Trebaš pokazati da si još uvijek na visokom nivou. Odradi samo šest mjeseci u Milanu, poslije se penzioniši. Prelagano je oprostiti se u SAD-u", kazao je Raiola Ibrahimoviću.

Raioline riječi su očigledno i više nego motivisale Ibru koji zaista briljira na terenu te pokazuje da još uvijek nije za penzije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.