Immobile: Želim da budem kao Ibrahimović

Fudbaler Lazia ima jednu želju

Immobile: Želim da budem kao Ibrahimović

E. Dindić

Lazio je pobijedio Zenit u sinošnjoj utakmici Lige prvaka, a dvostruki strijelac bio je Ciro Immobile. 

Sjajni fudbaler je nedavno izašao iz karantina u kojem je bio zbog koronavirusa, a da se u potpunosti oporavio pokazao je i protiv ruskog tima.

"Kada igram fudbal osjećam se kao dijete, pa kada ne mogu da budem na terenu, veoma sam ljut. Sve sam dao na terenu i želio sam da dam doprinos saigračima koji su bili tako dobri u prethodnim utakmicama", rekao je Immobile te dodao:

"Kada u Seriju A dođe fudbaler kao što je Cristiano Ronaldo izazov je da pomjeraš granice i vidiš na kojem si nivou. To sam uradio i u slučaju Zlatana Ibrahimovića. Moras da proučavaš ove velike fudbalere, koji obaraju rekorde uprkos godinama. Imam 30 godina ali i dalje se osjećam veoma mlad. Nadam se da ću da nastavim kao Ibra i da budem u takvoj formi u tim godinama", zaključio je Immobile.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi