Foto - EPA

Bivši saigrač mu dao prijedlog

Boateng predložio Messiju gdje da ide: Bilo bi sjajno kada bi pozvao klub i rekao da dolazi!

Midhat Šljivak

Lionel Messi ponovo se često povezuje sa odlaskom iz Barcelone.

Argentinska zvijezda je proteklog ljeta bila na korak od odlaska, ali je sve u posljednji tren spriječio sada već bivši predsjednik kluba Joseph Maria Bartomeu.

Prijetnje tužbama zbog kršenja ugovora su urodile plodom, pa je Messi ostao u klubu, ali narednog ljeta može otići kao slobodan igrač.

Nekadašnji saigrač iz Barcelone Kevin-Prince Boateng dao je Messiju prijedlog gdje da ode i sve zvuči veoma zanimljivo.

"Messi bi trebao otići u Napoli nakon što mu ugovor sa Barcelonom istekne. Bilo bi sjajno ako bi nazvao klub i rekao da dolazi", rekao je Boateng i dodao je:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Messi bi mogao reći da zna da desetku Napolija zbog Maradone ne može više niko nositi, ali da bi volio da je nosi nekoliko godina u njegovu čast. To ne bi bilo igranje zbog novca, već iz srca. Bio bi to kao iz filmova. Volio bih kada bi Leo pozvao Napoli i predložio im to", istakao je aktuelni fudbaler Monze.

Zanimljivo razmišljanje Boatenga, ali ovako nešto je zaista teško ostvarivo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.