FIFA objavila trojicu finalista u izboru za najboljeg fudbalera svijeta
Foto - EPA

Ko će dobiti nagradu?

FIFA objavila trojicu finalista u izboru za najboljeg fudbalera svijeta

M. Šljivak

Svjetska fudbalska federacija (FIFA) objavila je imena trojice finalista za najboljeg fudbalera svijeta za 2020. godinu.

FIFA će naredne sedmice (17. decembar) dodijeliti nagradu za najboljeg fudbalera na svijetu, a kandidati su Robert Lewandowski, Cristiano Ronaldo i Lionel Messi.

Favorit je svakako Lewandowski koji je u ovoj godini sa Bayernom osvojio sve što je mogao, a da li će tako biti saznat ćemo za šest dana.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Kandidati za najboljeg trenera svijeta su Marcelo Bielsa, Hansi Flick i Jurgen Klopp, a OVDJE pogledajte kompletne nominacije za ostale nagrade.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Sajaga
Zlatan Ibrahimovic u svakom smislu. Covjek je promjenio 5 top klubova i dominirao, a ovi ipak nemaju takav CV, uz svako postovanje njihove klase.
9 19
kaskada24
Brat Robert uzima naravno i to zasluženo!
10 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi