"Sergio Ramos je ponuđen Barceloni u prošlosti, da sam ja bio tu, potpisao bih ga"
Foto - EPA

Predsjednički kandidat tvrdi

"Sergio Ramos je ponuđen Barceloni u prošlosti, da sam ja bio tu, potpisao bih ga"

Midhat Šljivak

Kandidat za predjednika Barcelone Toni Freixa otkrio je kako je Sergio Ramos u prošlosti bio jako blizu prelaska u Barcelonu.

Kapiten Kraljeva je u prošlosti lako mogao postati član tima sa Camp Noua, ali je završio u Realu 2005. godine.

Freixa tvrdi da eventualni dolazak Ramosa u ovom trenutku nije moguć.

"Ne možemo potpisati Ramosa. On je simbol Real Madrida i ne bi mogao doći ovdje ni u kom slučaju", rekao je Freixa i dodao je:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Volio bih da je došao ovdje kada je bio u Sevilli. Koliko znam, bio je ponuđen klubu. Da sam ja bio ovdje, potpisao bih ga", rekao je predsjednički kandidat.

Ramos je u dresu Reala odigrao 661 meč i postigao je 100 golova i apsolutna je ikona kluba, ali se sve češće povezuje sa odlaskom.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi