Foto - EPA

Julian Nagelsmann, trener RB Leipziga

"Volio bih izvući Real ili Juventus jer imaju lijepe himne i mogao bih ih pjevati"

Midhat Šljivak

Sjajan posao sa ekipom RB Leipziga radi mladi stručnjak Julian Nagelsmann.

Ovaj 33-godišnjak ponovo je odveo njemački tim u nokaut fazu Lige prvaka, a u grupnoj fazi eliminisan je veliki Manchester United.

U ponedjeljak će Leipzig saznati rivala, a Nagelsmann ističe da bi volio izvući Real Madrid ili Juventus, jer imaju lijepe klupske himne.

"Drago mi je da ste me pitali koga bih volio. Uvijek slušam himne narednog rivala, a Real Madrid i Juve imaju izuzetno lijepe himne, pa bih volio jednog od ovih klubova. Vidjet ćemo. Mogao bih pjevati himne, ali ne na perfektnom španskom ili italijanskom", našalio se Nagelsmann.

U ponedjeljak ćemo vidjeti hoće li mu se želja ispuniti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.