Isco želi napustiti Real, ali ponude na adresu Reala ne dolaze
FOTO - EPA

Isco želi napustiti Real, ali ponude na adresu Reala ne dolaze

Adnan Beganović

Španski veznjak Isco već u januaru bi mogao napustiti redove Real Madrid.

Naime, prema pisanju španskih medija 29-godišnji fudbaler svim silama želi napustiti Real, ali navodno službene ponude nema nijedne.

Real navodno nema namjeru praviti probleme Iscu, ali očekiva na ime obeštećenja bar 60 miliona eura s tim da takve ponude tenutno nema.

Spominjalo se da bi Isco mogao otići u Inter u sklopu razmjene za Christiana Eriksena, no takve priče su u posljednje vrijeme utihnule.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Isco je u Real stigao 2013. godine iz Malage, a aktuelni ugovor za klub iz Madrida veže ga do ljeta 2022. godine.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi