Francuz tvrdi da ostaje u Manchesteru

Pogbi je dosta šutnje, pitanje je šta će na sve ovo sada reći Raiola?

Edmir Škorić

Paul Pogba potvrdio je da ostaje u potpunosti predan Manchester Unitedu unatoč tome što je njegov agent izjavio da je "nesretan" na Old Traffordu i da traži transfer u januaru.

Pogba je bio starter u subotnjem remiju u derbiju Manchestera (0:0), a nakon utakmice je svjetski prvak s Francuskom kazao da je u potpunosti fokusiran na United.

27-godišnjak se pridružio Unitedu za tada svjetski rekord od 89 miliona funti 016. godine, ali nije uspio da osvoji s klubom Premier ligu ili Ligu prvaka i dosta je osporavan i kritikovan. Njegov agent Mino Raiola nedavno je rekao da je Pogbino vrijeme u Manchesteru završeno i da napušta Old Trafford već u januaru.

"Uvijek sam se borio i uvijek ću se boriti za Manchester United, svoje saigrače i navijače. Bla bla nije bitno. Budućnost je daleko, danas je ono što je važno i ja sam 1000 posto uključen. Uvijek zajedno! Sve je bilo jasno između kluba i mene i to se nikada neće promijeniti. Kada ne znate šta se dešava unutra, nemojte ni govoriti", poručio je Pogba.

Pogbin ugovor trebao bi isteći na ljeto 2022. godine, a Raiola je nagovijestio da bi svima moglo biti u interesu da ga United proda u januaru prije nego što vrijednost transfera padne.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.