Roy Keane bijesan: Dva žuta, zagrljaji... To je derbi?

Legenda razočarana

Roy Keane bijesan: Dva žuta, zagrljaji... To je derbi?

Edmir Škorić

Legenda Manchester Uniteda, Roy Keane, bio je frustriran zbog današnjeg derbija na Old Traffordu.

Manchester United i Manchester City odigrali su miroljubivih 0:0, a doista se tokom cijelog meča imao dojam da se radi o nekoj prijateljskoj utakmici, a ne duelu Premier lige između gradskih i mrskih rivala.

"Dva žuta kartona u derbiju i toliko zagrljaja i razgovora između članova dva kluba nakon utakmice... To je derbi? Frustriran sam! Moraš pronaći način da pobijediš u jednoj nogometnoj utakmici", rekao je Keane nakon slabašne predstave na Teatru snova.

Menadžeri oba tima izjavili su kako su zadovoljni ostvarenim rezultatom, mada je definitivno nedostajalo prave nogometne strasti između dva tima iz istog grada na kultnom stadionu u utakmici engleskog Premiershipa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Svi navijači Uniteda vjerovatno dobro pamte koliko je samo Keane ginuo u crvenom dresu pod vodstvom Sir Alexa Fergusona i u daleko manjim utakmicama.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

WOLF20
Bolja tekma Venezia-Lecce
15 0
user1583752673
U pravu si Roy isto da sam balet gledao
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi