Legendarni kapiten kandidat za selektora

Bh. navijači u transu: Pjanić komentarisao Barbarezovu objavu na Instagramu

Endin Čaušević

Sergej Barbarez danas je putem Instagrama potvrdio da je održao razgovor s predstavnicima NSBiH.

Barbarez je jedan od kandidata za selektora bh. reprezentacije, te čini se favorit navijača za preuzimanje ove funkcije.

Legendarni fudbaler je danas potvrdio da je obavio razgovore s predstavnicima NSBiH, te da im je predstavio svoj plan i viziju.

Barbarez je sve to objavio na Instagramu, a navijačima je posebno za oko zapeo komentar Miralema Pjanića. Veznjak Barce je podržao Barbareza i čini se da ne bi imao ništa protiv da on vodi Zmajeve u budućnosti.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Barbarez: Predstavio sam svoj plan i viziju jer vjerujem da mogu pomoći našoj reprezentaciji

Barbarez je potvrdio da su razgovori obavljeni i daje predstavio svoj plan i viziju budućeg izgleda A reprezentacije, te da vjeruje da može pomoći našoj selekciji.

"Posljednjih dana mnogo se pisalo i govorilo o mom eventualnom angažmanu u reprezentaciji. Istina je da sam obavio razgovore sa NFSBIH, odnosno predstavio svoju PLAN i VIZIJU budućeg izgleda A reprezentacije BiH, ali i generalnog razvoja i napretka našeg fudbala. Razgovori su bili korektni i konkretni, i VJERUJEM DA MOGU POMOĆI REPREZENTACIJI da se vrati pozitivna atmosfera i krene ka nekom boljem vremenu. Na kraju, kakav god bio rasplet aktuelne situacije, svima nam zajednički cilj mora biti napredak reprezentacije i fudbala u BiH uopšte!!! HVALA VAM NA VELIKOM BROJU PORUKA I POZIVA PODRŠKE, KOJA USTVARI NIKAD NIJE BILA UPITNA, I KOJA NAS JE UVIJEK VEZALA I DAVALA OGNOMNU SNAGU!!!", poručio je Barbarez.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.