24

Komentari (24)

user1582456981
Na krajuu ce steta biti sto se niko od nas nije kandidovao i sto niko od nas nike izabran za selektora, svi pametnii mi a ne okrenemo se oko sebe i ne pogledamo sta smo mogli a sta nismo uradili, svi drugi nam nisu dobri i uspjesni nam smetaju... kada se Barbarez spomene treba ustati... covjek legenda
a4a43
Red je probat ne moze bit gori od ovih sto su bili
Ako neko moze natjerat Dzeku i ostale primadone da ponovo krenu rovat teren i srcem igrat za repku onda je to Barba. Jedina mogucnost da to uspije je ako ce mu Spaha bit desna ruka u strucnom stabu. Odkako je Spaha otisao repka nije ni sjena same sebe jer nema komandanta na terenu kakav je on bio.
JointUnion87
Ovo me podsjeća na negativnosti oko bh. repke a onda je Ćiro preuzeo i motivirao igrače. Takav je Barba, motivator.
grom
Pa nerealno je skroz da Barbarez bude trener.. pa fraer je jedino vodio ruku na ruletu..e upravo radi takvog cirkusa i jesmo gdje smo..Mada ga gotivim skroz..
JointUnion87
Motivator, legenda, ZMAJ, voli BOSNU I HERCEGOVINU SRCEM, ima podršku navijača i ima status. Sastojci koji igračima mogu biti vjetar u leđa.
sukisss
YaSSaL
Ne znamo sta cemo od transa.
Sadik82
Ja bi pokusao Barbareza pa sta bude. Sta imamo izgubit, ko da su nam iskusni strucnjaci Bajevic, Robi i Bazdarevic nesto donijeli zadnjih 5 godina. Neka malo novih ideja i nove energije a ne non stop reciklaza istih trenera koji se nigdje ne mogu zadrzat duze od 2 godine i onda fol dodje sa vizijom. Dat covjeku sansu i obezbjediti mu iskusne asistente koji mogu dati savjet. Vala ako moze Juventus Pirla bez iskustva gdje je ulog 100x veci moze i Bosna Barbareza.
TiTu
Mislim da iskustvo i ne igra toliku ulogu u danasnjem nogometu Igra je napredovala ,brza je i nema mjesta za greske . Trener Leipziga nema neko ogromno iskustvo pa vodi ludo ekipu,Flick iz Bayerna bio privremena zamjena za Kovaca i napravio haos sa Bayernom u LP .. Ja vjerujem srcem da ce Barbarez dignuti momke i svaki od njih koji imalo postuje legendu BH Nogometa ,trebao bi da dadne 110% od sebe . Naprijed do pobjede !
Sadik82
@TiTu
100% se slazem. Ovoj reprezentaciji je sad najpotrebnija energija a ne neki stari filozoficar ko Bajevic. Sjetim se Cire prije koliko godina kakvu je energiju unio u reprezentaciju i koliko nas je to lansiralo iako je i tad starohan bio. To je sad najpotrebnije a Barbarez to moze najbolje uraditi.
Ko_je_babo
Vidi autora.....CINI se favorit navijaca. Sta bolan cini se,svaki navijac zeli njega.
Zagor
@Ko_je_babo Iskren da kazem nema neko vele isustvo sto se tice trenera. Iskustvo mu je nula. Ali kad je mogao jedan Bajevic s tolikim iskustvom obrukat, sto onda ne dat priliku legendi bh fudbala Barbarezu da vodi repku. Mislim da ne moze biti gori od predhodnog...
Bajernovac
Barbarez kao igrac top,,,Pjanic velika 0.....a kao selektor pitanje,,,,Pjanic navikan kao da je Messi,,,,de decko se malo saberi,,,pa onda prdi,,,
Ko_je_babo
Pjanke je igracina,a ti si nebitan
user1593339309
user1580032041
Povedi nas Barbarez Sergeju!
2323
Samo prica..zemljace ipak je reprezntacija u pitanju..ti kockas a ne skolujes se i ne vodis nikiga ..Ne znam ni jedan razlog zasto bi tebi dali da vodis..bio si igrac ok..i tk je to...Pa sto Misimovic isto nije kanditat..Ne radite cirkus okk toga ..
user1593339309
Neseri strucnjak
Adnanos
Nije ni Ciro veliki strucnjak ali je veliki motivator. Taktiku danas moze svako postaviti ali ne i motivisat igrace. Pogotovo u reprezentaciji je bitna motivacija kad imas malo vremena za uigravanje i postavljanje taktike. Ne kazem da je taktika nebitna ali je puno lakse postavit taktiku nego motivisat igrace da daju 110 % a ja mislim da je treutno Barnarez najbolje rijesenje. To je moje licno misljenje.
K79
A kako ti znaš da se on ne školuje ? Pa ne bi mogao biti selektor da nema licencu ?! Ako neko nešto ne objavljuje po društvenim mrežama ne mora da znači ne radi isto !
user1608406726
Dusan Bajevic je covjek sa znanjem i iskustvom, pa nikad gore nismo stajali...nama treba neko kao Barba da im **** mater ako ne igraju, sto je i Ciri poslo za rukom...
Ko_je_babo
Miran budi djikane
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti